feb. 19

Website update 19/02/19

1 reactie

Bewerkt: feb. 26

Hey, Nu de website een dag online staat en niet alles was zoals het moest heb ik hier een lijst gemaakt van wat momenteel al is aangepast en fouten waar ik van op de hoogte ben. Ik heb verschillende typ fouten verbeterd. Op verschillende posts zijn zowel het fonts als de grote van het fonts aangepast om het makkelijker leesbaar te maken. Ik heb een bug opgelost dat er voor zorgde dat profiel links een error 404 weergaf. Ik heb de welkom video aangepast om de website sneller te doen laden en een betere kwaliteit te voorzien voor mensen met oudere computers. Ik heb de startbalk aangepast. Ik heb een clubhoekje voorzien waar mensen kunnen posten Ik heb profielen aangepast zodat het makkelijker is om per post te zien welk lid wat gepost heeft(makkelijk als je iets wil opzoeken)

Extra profiel opties zijn toegevoegd om de website meer interactief te maken. Kalender is toegevoegd op de start pagina(deze is up to date tot eind april met de club agenda dat ik beschikbaar had) U vind deze onder nieuws en opkomende events. Er is een news feed geplaats op de startpagina.Deze newsfeed verandert elke 6 seconden naar een nieuwe post dat door admins gemaakt kan worden.Dus alle belangrijke informatie zal je daar op kunnen terug vinden. Ik heb Els toegevoegd aan de lijst van het bestuur. En nog een paar andere kleinere visuele aanpassingen. Veel plezier met de website Kristof!

Nieuwste posts
  • Hey Iedereen. Zoals je kan zien is de website weer een beetje verder geevolueerd. Dit heeft net iets langer geduurd dan ik normaal gepland had en mijn excuses daarvoor. Nu wat is er allemaal veranderd : recente forum posts zijn verhuist naar de home pagina. Dit om betere updates weer te geven en om mensen meer te stimuleren om deel te nemen aan dit forum met reviews over wandelingen,foto's,video's enz. Het stapperke online is een beetje verandert er zijn animaties toegevoegd en u kan het nu totaal hetzelfde online lezen zoals u normaal zou doen met de niet digitale versie. Ook heb ik de kwaliteit verbetert zodat de tekst nu scherp blijft samen met de foto's en er geen verlies meer is zoals normaal gebeurt tijdens het uploaden. Ons clubhoekje is opgekuist en verbeteringen zijn aangebracht aan de looks,de posts en er zijn problemen weg gewerkt in verband met vertragingen tijdens het typen of het traag openen van het forum.(gemeld door sommige mensen) Algemene look van de website is aangepast met een focus op contrast en beter leesbare tekst. Er zijn problemen weg gewerkt in verband met vertragingen op sommige pagina's.(gemeld door sommige personen) Updates kunnen nu sneller worden uitgevoerd door een verandering in de back end. Oke wat is de volgende stap : Een probleem van de website vanaf het begin was communicatie. Ik woon zelf bijna 2000km weg van Belgie en ik zit al niet meer in een wandelclub sinds mid jaren 90. Dus mijn verstand van de werking of de tochten zelf is miniem. Dikwijls had ik teksten nodig ter informatie van een wandeling of teksten moesten verandert worden en was ik zelf de persoon die de tekst schreef(Iemand die al jaren geen nederlands meer spreekt dagelijks wil je geen teksten laten schrijven :) ) . Of Folders waren niet de gewenste Kwaliteit om online te zetten. Dit is nu allemaal besproken en er word momenteel gewerkt zo dat er 1 persoon is die mij alle info geeft van de gewenste teksten tot de folders enz. Dit maakt het zo dat veel meer info online kan gezet worden en zo wel foto's,folders enzo veel betere kwaliteit gaan zijn. Eens dat in orde is zal de website nog maar is de volgende fase in gaan met verbeteringen over de hele lijn en veel meer info en interactiviteit. Oke om af te sluiten en paar leuke weetjes over de website tot nu toe. De website van de Natuurvrienden zoersel is al meer als 1000 keer bezocht vanaf google alleen. Voor een website als dit wilt dat serieus wat zeggen dus chapeau voor de club. Ook word de website enorm veel bezocht door leden van allerlei andere clubs in Belgie en is de feedback geweldig geweest. Met leden van andere clubs dat ons wisten te zeggen hoe jaloers ze zijn op onze website dat de natuurvrienden hier heeft uitgewerkt. Op naar de volgende website update. Veel wandelplezier en plezier met de website toegewenst vanuit Zweden. Kristof, Website beheerder.
  • Hey Iedereen, Hier is de website update voor April, Intro scherm is toegoevoegd Het stapperke is verhuist naar eigen pagina waar ook vanaf volgende editie een archief te zien zal zijn van alle vorige editie's. Zo kan u altijd terug kijken naar een vorige editie moest u iets willen opzoeken of terug bezichtigen. De tocht naar scherpenheuvel is toegevoegd waar u ook vanaf de website alle route's en informatie kan downloaden of afprinten.(Ik heb de route's mobiel vriendelijk gemaakt dus u kan deze gewoon downloaden naar uw gsm voor tijdens de tocht) Er zijn verschillende tweaks gebeurd aan de backend van de website dit nogmaals om laadtijden te verminderen.(Als er toch nog problemen zijn stuur mij gerust een mailtje) De online winkel is nu klaar met alle nodige betaalmogelijkheden(Momenteel nog offline tot na de algemene ledenvergadering) Om zeker te zijn dat alle online inschrijvingen,bestellingen enz voortaan vlekkeloos verlopen is er een algemaan e-mail adres aangemaakt voor het bestuur.Zo moeten leden niet meer zoeken wie ze moeten contacteren.Het bestuur kan nu zelf alles bekijken en de juiste persoon kan u beantwoorden. Mvg Kristof
  • Hey iedereen hier zijn de updates van de website voor deze week. Website bekijken via laptop,tablet,mobiel is in orde gebracht en gefixt. Alles zou nu automatisch moeten scalen op elk scherm of telefoon. Foto's van de trappistentocht zijn online gezet Artikels en video over de trappistentocht zijn toegevoegd. Verschillende tweaks zijn aangebracht om de website sneller te laten laden. Problemen waar de openingsvideo niet speelde voor sommige mensen is opgelost. Wandelsport vlaanderen logo en link zijn toegevoegd. Het stapperke zou nu sneller moeten laden( Sneller vanaf volgende editie na web aanpassinge van het formaat) Wat is er komende? Momenteel word er hard gewerkt om de club winkel online te brengen. Dit vraagt echter tijd om het zo simpel mogelijk te houden en zoveel mogelijk alles automatisch te doen. (U online profiel word ook u online identificatie voor wat u in de web winkel koopt). Zo moet u niet meer elke keer uw adres of lid nr ingeven. En zo kunnen wij ook perfect bij houden wie wat heeft gekocht enz. Dit maakt de kans op problemen bij een bestelling veel kleiner en voor leden word het makkelijker om te zien wat en wanneer besteld is enz. Mvg de webmaster Kristof
543ab138-4d38-4fa2-83d6-6b551add79fb_log